aWater hinnat

Jätevesisaneerauksen hinta aWater-kaivopuhdistamolla koostuu jätevesisuunnittelusta, lupahakemuksesta, mahdollisesta kaivojen asennus- tai saneeraustyöstä, mahdollisesta sähköjen asennus- tai saneeraustyöstä, laitesuojasta laitteineen ja niiden paikalleen asentamisesta sekä KVV-työnjohtajan palkkio.

Hinnat (1-5 hlö:n puhdistamoille)

aWater Air -puhdistamo on tarkoitettu kaikille asuinjätevesille (WC-vedet ja pesuvedet), ovh. 3970 € (2018).

aWater Grey Air -harmaavesipuhdistamo on tarkoitettu vain harmaille asuinjätevesille (pesuvedet ja joskus erottelevan käymälän nesteet), ovh. 3120 € (2018).

Nyt -10 % hinnasta aWater Air ja aWater Grey Air -puhdistamoista ns. II-laadun laitesuojilla, kun varaatte puhdistamon 15.3.2018 mennessä tai niin kauan kuin tuotteita riittää, joka toimitetaan kevään 2018 aikana (II-laadullisia puhdistamoja saatavilla rajoitettu määrä). Tarjous ei koske puhdistamotilauksia ilman laitesuojaa, joiden hinta tarkistetaan erikseen.

aWater Grey -harmaavesipuhdistamo (sähköton) on tarkoitettu vähäisemmille harmaille vesille (esim. pesuvedet mökkikäytössä) ja jonka hinta määritellään tapauskohtaisen suunnittelun mukaan.

Hinta ei sisällä sähkön tuontia kaivoille ja sähköjen asennusta. Hinta ei sisällä laitesuojan ja laitteiden paikalleen asennusta, mutta siitä voidaan sopia erikseen.

Kohdassa suunnittelu on kerrottu tiedot, jotka ilmoitetaan tarjouspyynnön yhteydessä.

 

Käyttökustannukset (2017)

aWater -puhdistamojen sähkön kulutus on noin 385 kWh/v.

aWater-käyttökustannukset n. 190 €/v (sis. sähkön ja komponenttien sekä kemikaalin vaihtokulut – ilman lietteen poistoja)
aWater-harmaavesipuhdistamon Grey Air käyttökustannukset n. 100 €/v (sis. sähkön ja komponenttien vaihtokulut – ilman lietteen poistoja)