Kuivakäymälä on asennettu

Separett käymälä asennettu

Sisäkuivakäymälä Separett Villa 9000 asennettuna. Hieman viimeistelyä vailla.

Ensimmäiset käyttökokemukset Separett Villa 9000 erottelevasta kuivakäymälästä ovat olleet hyviä. Käymäläpaketissa saapui 10 kpl kuivakäymäläpusseja joilla pääsi alkuun. Verkkokauppaamme sekakauppa.fi on tulossa pusseja myyntiin. Verkkokaupassamme ovat myös kuivakäymälät. Käymälän käyttö on helppoa: Istu ja tee tarpeesi. Miehet ja pojatkin pissaavat istualtaan. Pissa ohjautuu omaan nestesäiliöönsä ja kiinteä tavara käymälän sisällä olevaan säiliöön, johon kuivakäymäläpussi laitetaan. Pussi vaihdetaan ja laitetaan kompostiin (kompostoituvia pusseja) tai jätesäiliöön. Pissa voidaan käyttää puutarhassa, mutta mikäli ei mökillä ole puutarhaa, niin sen voi kaataa metsäänkin – aina eri paikkaan, jotta ei kuormiteta yhtä paikkaa.

 

Separett käymälän paketissa tullutta tuuletusputkea jatkettiin katon läpi ja siihen tuli ns. hyöteisritilä päähän. Sähkötuuletinta ei vielä toistaiseksi ole otettu käyttöön, mutta silti käymälän tuuletus toimii jo paljon paremmin kuin perinteisen huussin. Se perustuu pitkälti siihen, että kiinteää ja nestemäistä tavaraa ei sekoiteta keskenään ja ne eivät jää muhimaan, haisemaan ja keräämään kärpäsiä.

 

Mikäli sisäkuivakäymälän hankinta on ajankohtaista tai suunnittelette sitä, niin ottakaa yhteyttä minuun tai vierailkaa verkkokaupassamme.