Rakenna & Remontoi -messuilla 24. – 26.1.2014

Olemme rakenna ja remontoi -messuilla Vantaan Myyrmäki -hallissa tammikuussa 2014. Tarkoituksena on tarjota rakentamisen alkuvaiheen osasuunnittelupalveluja, kuten jätevesisuunnittelua, hulevesisuunnittelua ja salaojitussuunnittelua. Lämpökaivojen paikan sijoittaminen kulkee toisinaan käsi kädessä jätevesisuunnittelun kanssa. Talon perustusten kuivatussuunnittelussa yleensä maanvastaisia eristeitä uusitaan ja käytössämme on ISO-DRÄN eristelevyt, jotka soveltuvat erityisesti rintamamiestalokohteisiin.

Jätevesisuunnittelu on tärkeää aloittaa rakentamissuunittelun alkuvaiheessa, jotta jätevesijärjestelmän sijoittaminen on sopusoinnussa kiinteistölle sijoitettavan talousvesikaivon ja mahdollisen lämpökaivon kanssa. Sijoittelut naapuruston tontilla on myös syytä huomioida tässä vaiheessa. Kiinteistölle voi olla tarpeen suunnitella ns. likainen puoli ja ns. puhdas puoli sen mukaan mitä naapuri on toteuttanut. Isoilla kiinteistöillä ei yleensä synny ongelmia, mutta pienillä kiinteistöillä suunnittelulla on merkitystä.

Muita palvelujamme ovat ympäristökonsultointipalvelut, kuten ympäristölupahakemusten ja maa-aineslupahakemusten laatiminen. Nämä muutkin ympäristösuunnittelun ja konsultoinnin palvelut tuodaan esille.